SPORT MUZIKA FILM: Novi problem za Manchester City

subota, 5. siječnja 2013.

Novi problem za Manchester City

Novi problem za Manchester City

Pratite najnovije vijesti,bilo kada,bilo gdje.Pratite nas na Facebooku!
Poslije pregleda u Italiji, napadač Manchester Cityja Sergio Agüero potvrdio je da ima rupturu mišića stražnje lože natkoljenice i najvjerovatnije neće nastupiti protiv Arsenala...
Agüero je propustio Cityjevu 3:0 pobjedu protiv Watforda u trećem kolu FA kupa u subotu nakon što je osjetio bol u pobjedi 3:0 protiv Stoke Cityja u utorak.
Iako je menadžer Roberto Mancini tada izrazio nadu da će mu prvi strijelac biti na raspolaganju sljedećeg vikenda na Emiratesu protiv Arsenala, to najvjerojatnije neće biti slučaj.
Kolika stanka čeka Argentinca još ostaje nepoznato jer je preko Twittera tek objavio sljedeće: "Pregledi su potvrdili da imam rupturu mišića. Moramo razmišljati pozitivno i pokušati se oporaviti na najbolji mogući način. Zbog toga sam otputovao u Italiju, gdje sam kod specijalista. Obavještavat ću vas s novim vijestima o ozljedi."
Veliki je to udarac nadama Manchester Cityja u obranu naslova jer je Agüero postigao deset golova i prvi je Mancinijev napadački izbor. Međutim, i Edin Džeko postigao je deset pogodaka uz puno manju minutažu.
Agüerov izostanak sa terena otvara prostor prije svega Džeki i Carlosu Tevezu, ali i Mariju Balotelliju koji se ove sedmice fizički obračunao s menadžerom na treningu, ali je Mancini brzo smirio strasti.

Nema komentara:

Objavi komentar